به زودی در این بخش با مطالب علمی گردآوری شده از منابع علمی معتبر جهان در خدمت شما فرهیختگان گرامی خواهیم بود.
گاهی اوقات فشار زیاد در زمان دفع مدفوع، سبب بیرون زدن قسمت کوچکی از روده از مقعد می شود، که ممکن است نیاز به مداخله جراحی پیدا کند.
یبوست در خانم ها نسبت به آقایان شیوع بیشتری دارد. به نظر می رسد تغییرات سطح هورمونهای زنانه (استروژن و پروژسترون) طی دوره قاعدگی و نیز بارداری در شیوع بیشتر این اختلال در زنان نقش داشته باشد.
البته اختلال در حرکات رودهای یا عملکرد راستروده و مقعد ناشی از اختلال در اعصاب دستگاه گوارش یا مصرف برخی داروها نیز در بروز این مشکل بیتأثیر نیست. برخی از علل شایع یبوست عبارتند از:
در صورت تمایل به شرکت در مسابقه مشخصات خود را وارد کنید:
مصرف غذاهای کم فیبر مانند گوشت، شیر، پنیر و غذاهای فرآوری شده را کاهش دهید.
مقاومت در برابر احساس دفع مدفوع (تعدادی از بیماران مبتلا به هموروئید یا شقاق به علت فرار از درد هنگام اجابت مزاج آن را به تأخیر میاندازند.)
این بیماری در اثر کند شده حرکات روده و در نتیجه کند شدن سرعت حرکت مواد در کولون رخ میدهد که به موجب آن عملکرد دفع با اختلال همراه خواهد شد.
غذاهای با فیبر بالا بخورید و از یک متخصص مراقبت های بهداشتی در مورد استفاده از مکمل های فیبر بپرسید.
عادات روده هر فرد متفاوت است. برخی افراد سه بار در روز و برخی دیگر سه بار در هفته دفع مدفوع دارند.
یبوستهایی که به دلیل کندی حرکت رودهای به وجود آمدهاند نیاز به درمان دارویی جدی و حتی جراحی دارند. در این افراد درمان دارویی را برای دو الی سه ماه با تجویز انواع ملینها و پسیلیوم و شیاف بیزاکودیل امتحان میکنند، اگر درمانهای ارائه شده تأثیرگذار نبود فرد کاندید جراحی میشود.
mavaranet در علت بوی بد دهان کودکان چیست و یبوست بعد از انتقال جنین نی نی سایت چگونه درمان می شود؟
اینها به کشیدن آب به داخل روده و همچنین حفظ آب و چربی در مدفوع کمک می کنند.
ملین قوی و فوری؛ کاربرد انواع دارو های مسهل و ملین چیست؟